top of page
  • prajwaldhawan09

Externe thermische isolatie (ETI) -systemen


Wilt u het thermische comfort en de energie-efficiëntie van uw project verbeteren, waardoor de energiekosten voor uw klant of toekomstige huurder worden verlaagd? Externe thermische isolatie (ETI) -systemen bieden de energie-efficiëntie die uw gebouw nodig heeft en beantwoorden tegelijkertijd aan steeds strenger wordende normen en normen voor thermisch bouwen wereldwijd. Door een gesloten buitenlaag van isolatie toe te passen, maken ETI-systemen minder dure renovaties en renovaties van oudere gebouwen mogelijk, terwijl ze ook een kosteneffectieve isolatieoplossing bieden voor nieuwe gebouwen en huizen.

De perfecte barrière tegen de elementen, ETI-systemen houden warmte vast en isoleren tegen geluid, en beschermen gebouwen tegen vocht en verdrijvende condensatie. In ETI-systemen komt de belastingoverdracht van buiten naar de structuur, wat extra veerkracht toevoegt.

De buitentemperatuur van een ETI-gebouw en de omgevingstemperatuur binnenshuis komen veel dichter bij elkaar, wat zorgt voor meer comfort en lagere kosten voor verwarming en koeling. Convectie wordt ook verminderd dankzij de beperking van koudebruggen. Externe isolatie houdt ook warmte vast tijdens de zomer, en beschermt interne woonruimten en zorgt voor koelere temperaturen, zelfs tijdens hittegolven.



ETI-systemen zorgen voor een efficiënte dakisolatie voor een gebouw, terwijl het uiterlijk en design van het gebouw ook worden verbeterd met een reeks kleuren en texturen.
17 views0 comments
bottom of page